Vergoedingen zorgverzekeraars

Naar vergoedingen per zorgverzekeraar

Shiatsutherapie

VBAG lid 21707008

RBCZ/TCZ 171158R

AGB code praktijk 90060662

AGB code zorgverlener 90101093

CBP 1605312

Boek direct online

Terug

De eerste keer dat u komt, beginnen we met een uitgebreide  intake, bestaande uit een vraaggesprek, een tong-, pols- en irisdiagnose. Ook worden uw bloeddruk en saturatie (zuurstofgehalte in uw bloed) gemeten.


Een intake duurt ongeveer 30-45 minuten en is geheel vrijblijvend. Er worden hiervoor dus geen kosten in rekening gebracht.


Aan de hand van mijn bevindingen kan ik zien of ik iets voor u kan betekenen. Heeft u ook een goed gevoel dan kunnen we gezamenlijk besluiten om een behandelingstraject in te gaan.


Dit traject bestaat, om te beginnen, uit 4 afspraken (het liefst wekelijks). Aan het einde van het laatste consult kijken we verder. Zeer waarschijnlijk is er een aanzienlijke vebetering van uw klacht(en) en kunnen we volstaan met een onderhoudsconsult om de 4 à 6 weken.

 
Shiatsutherapie boekt goede resultaten bij heel veel klachten en ongemakken.


Maak gewoon een afspraak voor een intake en wie weet kan ik wat voor u betekenen.


 U heeft niets te verliezen en zoveel te winnen !

Wat gebeurt er allemaal tijdens een therapieconsult ?


Buiten het behandelen van acupressuurpunten dmv druk en massage, rotaties en strekkingen, kan ik gebruik maken van ooracupunctuur, medical/meridiaan/cross taping, moxa, cupping en/of guasha om uw lichaam weer meer in balans te brengen. Dit doe ik uiteraard in overleg. Het consulttarief is inclusief alle materialen die ik gebruik tijdens het consult. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.


Shiatsu wordt over de kleding heen gegeven. Taping, cupping/guasha en moxa dienen wel op de blote huid gedaan te worden. Ik werk op een futon (op de grond) en/of op een behandeltafel. Ik ben in het bezit van een Body Cushion waarop u heerlijk zult liggen.


Tarief therapieconsult € 50


Bent u aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat mijn shiatsuconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. U heeft geen verwijzing nodig en het consult gaat niet van het eigen risico af.