Tarief

30 minuten € 25

Stoelmassage

Wat houdt de Shiatsu stoelmassage in?


Shiatsu stoelmassage is een van Shiatsu afgeleide massagevorm. Tijdens de massage worden de nek, schouders, rug, armen, handen, vingers en het hoofd behandeld. Ook worden bij mij de onderbenen en voeten behandeld. De massage wordt over de kleding heen, zonder olie, gegeven. Ik maak tevens gebruik van een bamboestok. U neemt plaats op de speciaal ontwikkelde ergonomische stoel en zit direct ontspannen. De stoelmassage is gebaseerd op de eeuwen oude technieken en principes van de Japanse Anmamassage (later Shiatsu).


Het effect


Direct na de stoelmassage is een ontspannend en verfrissend gevoel van lichaam en geest merkbaar en dat gevoel blijft vaak de hele dag of langer. De circulatie in het gehele lichaam wordt door deze stoelmassage bevorderd. Hierdoor worden afvalstoffen beter en sneller afgevoerd en bloed, lymfe en energie kan weer goed doorstromen. De spieren voelen weer losser en meer ontspannen aan. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt hiermee tevens gestimuleerd.

De stoelmassage is een holistische behandeling en heeft een preventieve werking om klachten zoals stress en RSI (CANS)  te voorkomen. Bij regelmatige toepassing verdwijnen veel beginnende klachten.

Terug

Boek direct online