Home
Wat kan ik betekenen?
Emb
Emb

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed/speeksel kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloed-/speekselonderzoek kan preklinische belastingen & energetische belastingen aantonen.


Ik wilde graag een eenvoudige en voordelige methode om bloed/speeksel individueel te laten beoordelen. De uitslag van de EMB-test geeft je bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie. Onderdeel van de uitslag is een adviesrapport, deze kan vrijblijvend opgevolgd worden.


De test wordt door mij voor € 185,00 aangeboden. Dit is een all-in bedrag. Het behelst: een intake, het testmateriaal, de verzending, afname, samen invullen aanvraagformulier, de test in het laboratorium en een vervolgconsult om de uitslag te bespreken. Van dit bedrag komt  een groot gedeelte  wellicht voor vergoeding in aanmerking (check bij jouw zorgverzekeraar). 


Disclaimer

De adviezen die uit de EMB-test komen hebben een energetische en holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. De EMB-test vervangt niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Deze onderzoeksmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten bij patienten na het door hen opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. Ongeveer 80% van de patienten merkt verbetering op; patienten herkennen zich ook vaak in de uitslag. De suppletie adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. De uitslag van de EMB-test kan nooit een 100% correcte uitslag garanderen, maar dat kan niemand in de medische wereld.

Meer informatie uit bloed/speeksel

Praktijk voor

complementaire zorg

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Shiatsu & zo
Banjopad 2

Duiven

            13.00 - 20.30

gesloten

11.00 - 20.30

11.00 - 20.30

13.00 - 20.30