Home
therapie
therapie
Taping
Taping

~Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan traditionele medische gebruiken uit China, die gedurende duizenden jaren ontwikkeld zijn. Het wordt ook beschouwd als onderdeel van de Oosterse geneeskunde~

Wat doe ik allemaal tijdens een TCM consult ?
Buiten het behandelen van acupressuurpunten dmv druk en massage, rotaties en strekkingen, kan ik gebruik maken van ooracupunctuur (auriculo), de balansmethode van Dr. Tan, Dry needling, medical/meridiaan/cross taping, moxa, cupping en/of guasha om jouw lichaam weer meer in balans te brengen. Dit doe ik uiteraard in overleg.


Het consulttarief is inclusief alle materialen die ik gebruik tijdens het consult. Je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.


Het consult wordt overwegend over de kleding heen gegeven. Sommige interventies dienen wel op de blote huid gedaan te worden. Ik ben in het bezit van een Body Cushion waarop je heerlijk zult liggen.


Bent je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat mijn TCM consulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Je hebt geen verwijzing nodig en het consult gaat niet van het eigen risico af.

Openingstijden

Shiatsu & zo
Banjopad 2

Duiven

            13.00 - 20.30

gesloten

11.00 - 20.30

11.00 - 20.30

13.00 - 20.30

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Praktijk voor

complementaire zorg